BuzzyContent

Copywriting – Salgsorientert Tekstskriving for Bedrifter

Salgs- og annonsetekster

Trenger du å skrive et overbevisende salgsinnhold, og vet ikke hvor du skal begynne? Slapp av! Vi tar over herfra. Bare fortell oss litt om dine kjøpere, sammen med noen områder du ønsker å sikte deg mot og forbedre deg på. Velg deretter språket du retter deg mot, så gjør vi gjerne resten for deg. Vi kan tingene våre. Det å lage forførende tekster er vår greie.

vec02
Digital Marketing Services | Google Ads | Facebook Ads | BuzzyContent

Web tekster

Alle bedriftseiere ønsker at selskapets nettsted skal rangere øverst i alle søkeresultatene. For å være på toppen må innholdet på nettstedet optimaliseres i ulike aspekter – både for søkere og søkemotorer. Vi iverksetter de nyeste dokumenterte og effektive SEO og tekstforfatterteknikker som kommer fra de som er ledende i bransjen. Vi kan gjennom en godt skrevet web copy få nettstedet ditt til å klatre høyere og høyere på søkeresultatsiden (SERP).

Den beste optimaliseringen av SEO overskrifter og meta beskrivelser

Vil du at blogginnleggene dine skal knuse konkurrenten? Selv det beste innholdet blir ikke lest med mindre du har skapt en fengende overskrift. Ikke bare det! En fengende overskrift er ikke nok alene, med mindre det er en perfekt SEO overskrift med nøkkelord som har et betydelig søkevolum på søkemotorer som Google. Den gjelder også «Meta Description» – en som er godt optimalisert vil øke CTR og trafikk til ditt nettsted.