BuzzyContent

2D Animasjonsvideo

En 2D animasjonsvideo som løfter din bedrift til nye høyder

Hvis din bedrift ikke har en profesjonell animasjonsvideo, kan dere gå glipp av en gyllen mulighet. Video er nemlig både kostnadseffektivt, engasjerende og utrolig enkelt for deg som kunde.

VI har gjort det enklere enn noensinne for din bedrift. Takket være våre pakker med skreddersydde tilleggsløsninger, kan din bedrift få en animasjonsvideo som tiltrekker nye kunder til en meget gunstig pris.

SEO Copywriting

Tilpasset din bedrift

Vi vet at alle bedrifter har unike behov. Derfor har vi laget faste prispakker som enkelt kan kombineres med skreddersydde ekstratjenester – slik at din video blir nøyaktig slik du ønsker.

Når du har valgt riktig pakke for deg, kan du selvsagt legge til ting som ekstra stemme, teksting, full HD-oppløsning, skreddersydd bakgrunnsmusikk eller egne formater til Instagram og andre sosiale medier.

Vi har spesialisert oss på 2D animasjonsvideoer, fordi dette formatet har en unik evne til å engasjere seeren, samtidig som formatet er spesielt kostnadseffektivt for deg som kunde.

Våre nyligste prosjekter

Digital Marketing Services | Google Ads | Facebook Ads | BuzzyContent

Driver du et PR- eller reklamebyrå og ønsker et gunstig samarbeid med en av Norges beste animasjonsprodusenter?

Vi tilbyr selvsagt egne priser og avtaler for faste samarbeidspartnere.

Prispakker

Basis
8000 kr
Starter
16000 kr
Plus
24000 kr
Pro
32000 kr
ManusJaJaJaJa
Voice overJaJaJaJa
AnimasjonJaJaJaJa
MusikkJaJaJaJa
LydeffekterJaJaJaJa
Varighet20 sekunder40 sekunder60 sekunder90 sekunder
Type2D2D2D2D
Dedikert kundeansvarligNeiNeiJaJa
Språk1111
OppløsningHD (720p)HD (720p)Full HD (1080p)Full HD (1080p)
Pris for 10 ekstra sekunder3000 kr3000 kr3000 kr3000 kr
Bestill BasisBestill StarterBestill PlusBestill Pro

Bestill Pro

Sammen med din pakke kan du velge blant flere av våre populære tillegg, slik at videoen blir tilpasset nøyaktig dine behov og ønsker.

Ekstra varighet

Du velger selv hvor lang din animasjonsvideo skal være. I tillegg til varigheten som er inkludert i hver pakke, kan du bestille ekstra sekunder. Disse koster xxxx kr per 10 sekunder, og gir deg fleksibiliteten du trenger hvis manuset ditt er lenger enn de inkluderte sekundene.

Flere språk

Har du et internasjonalt publikum? Ikke noe problem! Vi kan tilby din animasjonsvideo på en rekke forskjellige språk. Det er ingen grunn til å bruke den norske videoen i sverige, eller den engelske i Norge. Med språkvalg kan vi tilpasse videoen, manuset og stemmen til dine ønsker.

Full HD-oppløsning

Videoer fra våre to minste pakker kommer normalt i HD-klar oppløsning (720p). Dette holder vanligvis til de fleste plattformer, men ønsker du krystallklart bilde også på store skjermer, kan du velge Full HD for best mulig resultat. Denne oppløsningen er inkludert i våre største pakker.

 

Revisjoner

Hvis du trenger revisjoner etter levering gjør vi gladelig endringene du ber om. For dette tar vi en timespris, slik at du kun betaler for det nødvendige arbeidet.

Skreddersydd musikk

Når du virkelig vil sette et unikt preg på din 2D animasjonsvideo kan du velge å la en av våre profesjonelle musikkprodusenter lage unik musikk som passer din video perfekt. Hvis ikke, velger vi fra vårt store bibliotek av profesjonell produksjonsmusikk.

 

Arbeidsfiler

Hvis du ønsker muligheten til å redigere videoen selv i fremtiden, eller la noen andre ta seg av videre justeringer, trenger du de originale arbeidsfilene.

Tilleggsformater

Vi tilbyr skreddersydde formater for en rekke sosiale medier, slik som TikTok, Snapchat Instagram, Facebook og historier. Kanskje du ønsker en kortere versjon av videoen til Instagram i kvadratisk format? Eller en video i portrettmodus til Snapchat? Ikke gå glipp av mulighetene som sosiale medier byr på: tilpass din video til flere plattformer slik at dine kunder finner deg, der de er.

Undertekster

Mange ser på videoer i situasjoner hvor lyden er skrudd av, slik som på venterom, på bussen eller mens de går i byen og ikke hører hva som blir sagt. I tillegg er det en nødvendighet for hørselshemmede. Undertekster til din video lar folk se videoen hvor som helst, med eller uten lyd.

Flere stemmer

En fortellerstemme (voice over) er alltid inkludert i din video. En profesjonell og engasjerende stemme er avgjørende for at budskapet kommer frem slik du ønsker. Men noen ganger trenger du flere stemmer i en og samme video. Da er dette tillegget perfekt for deg. Vi sørger for produksjon av f.eks. dialog, som synkroniseres perfekt til din video.

Slik lager vi din animasjonsvideo

 

Det er ikke uten grunn at Buzzy Content har vokst så raskt. Vi vet nemlig hva som skal til for at du som kunde øker eksponeringen og får flere salg. Fordi Buzzy Content kun jobber med de beste innen hvert bransjeområde, besitter vi unike kunnskaper innen alt fra manusforfatting til markedsføring, animasjon til informasjonsformidling.

Oppsett av kampanjer

Vi kan bidra med oppsett av videoannonser på f.eks. Youtube, Instagram og Facebook. Nå ut til et større publikum gjennom betalt markedsføring, satt opp av eksperter som kjenner videomarkedet og vet hvordan man skaper engasjement som selger.

Buzzy Content

Let's get started with your 2D Animation Video

Dette er prosessen:

Du bestiller enkelt via våre nettsider eller over telefon.

For å gjøre det ekstra enkelt for deg – og for miljøets skyld – jobber vi digitalt. Det er ingen papirer du må signere, men vi ber deg signere kontrakten digitalt.

Vi innhenter informasjon

For at vi skal lage en 2D animasjonsvideo som treffer ditt publikum, må vi bli bedre kjent med dere. I nært samarbeid med dere, setter vi oss inn i din bedrifts merkevare, branding og kundegruppe. Dette gjør vi gjennom skjemaer som dere fyller ut, og som danner grunnlaget for alt vi skaper for deg som kunde.

Du betaler depositum

Når du har innbetalt depositum på 50% av totalsummen for prosjektet, står din prosjektleder og manusforfatter klare til å begynne produksjonen.

Manus og brainstorming

For å lage en fantastisk 2D animasjonsvideo til din bedrift, trenger vi først et manus i toppklasse. Det er her våre profesjonelle manusforfattere kommer inn. Vi lytter selvsagt til deres ønsker og idéer, før vi setter ord på ditt budskap. Vi jobber alltid målorientert og med fokus på resultater, slik at din animasjonsvideo blir så effektiv som mulig. Denne delen av prosessen tar ca. en uke, men dette kan variere basert på deres tilbakemeldinger og eventuelle endringer før videre produksjon.

Voice over og illustrasjon

Når manuset er i boks kan resten av prosessen begynne. Spennende! På dette stadiet begynner stemmeskuespilleren sin jobb. Ditt manus kommer til live gjennom engasjerende fortellerstemmer som har jobbet i bransjen i en årrekke, og som vet nøyaktig hva som skal til for at budskapet ikke bare blir synlig, men også høres.

 

Samtidig jobber vi med illustrasjoner, for å gi animatørene en klar formening om hvordan animasjonsvideoen utspiller seg. Når dette er klart og utkast er klare, blir storyboard utarbeidet og vårt dyktige animasjonsteam overtar.

Animasjon

Dette er en spennende fase i prosjektet! Illustrasjoner og storyboard kommer til live gjennom arbeidet til våre dyktige animatører. Vårt team jobber lidenskapelig med hver eneste animasjon i videoen din, slik at den passer perfekt sammen med manus, stemme og historien du ønsker å fortelle. Resultatet er en levende animasjonsvideo du kan være stolt av.

Musikk og lydeffekter

Helt til slutt legger våre lydfolk både musikk og lydeffekter som setter prikken over I’en på enhver 2D animasjonsvideo.

Levering

Du mottar videoen, fiks ferdig og klar til bruk. Den kan du distribuere i sosiale medier, på nettsiden din eller andre markedskanaler. Videoen bidrar til å øke salg, engasjement og forståelse for ditt produkt eller tjeneste, gjennom både lyd, bilde og visuelle virkemidler som har en uslåelig effektivitet. Alt dette, til markedets beste pris. Alt du gjorde, var å fylle ut et skjema. Dét kaller vi en god deal!

Rådgivning

Vi vet alle prosjekter er ulike. Hvis du har tvil, spørsmål eller bare ønsker å slå av en prat med oss, er vi mer enn villige til å hjelpe deg. Vårt mål er å skape den perfekte videoen, hver gang.

Noen tips før vi starter

Ingen kjenner deres produkt og kunder bedre enn dere selv. Tenk derfor nøye gjennom hva videoen bør inneholde og hva målet med den er. Vår jobb er å presentere deres budskap, komprimert ned til et minutt eller to på skjermen. For å gjøre det, er det viktig med en god plan.

hm7-14

Er du klar? Det er vi!

Er du klar til å løfte bedriften din til nye høyder med en profesjonell 2D animasjonsvideo? Ikke bli sittende på gjerdet – ta kontakt i dag, så hjelper vi deg til å realisere ditt prosjekt.