BuzzyContent

Betalt annonsering (PPC)

Betalt annonsering (PPC):

La oss øke din digitale tilstedeværelse ved å spre budskapet med kreative og overbevisende annonser via flere kanaler og plattformer som Google, Facebook, Instagram eller LinkedIn. La folk få vite hvem du er, hvor bra produktet ditt er, øk inntektene dine og oppnå ønsket ROI.

Google Ads

Google er verdens mest populære søkemotor, det ville være skandaløst å ikke annonsere på denne plattformen. I motsetning til reklame på sosiale medieplattformer, vil søkeren ha kommet til Google med en sterk intensjon om å finne en løsning på hva problemet deres er. Din fordel her? Vel, du har en potensiell kjøper som er villig til å finne deg.

vec02

Facebook Ads

med nesten 2,8 milliarder aktive brukere hver måned, er Facebook det største sosiale nettverk i verden. Dette er stort! Tenk på alle de menneskene som sitter på toget eller t-banen, bare blar og ser på noen av annonsene dine … og kjøper fra deg. Facebook er dobbelt så stor som sin lille søsken – Instagram. Dette er det mest åpenbare valget for de fleste selskaper, spesielt på grunn av rekkevidde og popularitet som rett og slett er enormt. Facebook-annonsering er som regel svært vellykket, og i forhold til andre plattformer er Facebook Ads fornuftig priset.

Instagram Ads

med 1,3 milliarder aktive brukere hver måned, er Instagram det yngre søskenet til Facebook. Siden det er en plattform for bildedeling, vil du tiltrekke brukerne dine med kreativt media av høy kvalitet. Bilder, og mest av alt dynamiske videoer, i Insta Stories vil gjøre susen. Hvis publikum kjøper med øynene, og hvis produktet ditt handler om å være vakkert, kan Instagram være det beste valget for deg ­– og det vokser fortsatt! Bare 1,5 milliarder til for å ta igjen Facebook. Det slår også Facebook når det gjelder engasjement (delinger, likes, kommentarer osv.)

infographics1

LinkedIn Ads

oppgaven til denne plattformen er enkel – koble verdens yrkesaktive for å gjøre dem mer produktive og vellykkede. LinkedIn har 740 millioner aktive medlemmer i 200 land over hele verden. Hvis du driver forretninger globalt, bør LinkedIn være ditt valg. Det er ikke bare et nettverk for fagpersoner og andre yrkesaktive, men det gir gode muligheter for å finne potensielle kunder.

Du kan enkelt finne en «leder innen din bransje, som snakker et bestemt språk og bor i en spesifikk by», slik at du kan sortere ut noe av det irrelevante slik som ikke relevante forretningsfolk komme over annonsene dine på andre sosiale medier. Dette gjør LinkedIn-annonsering litt dyrere, men hei! Men i dette bassenget svømmer bare store fisker.